Opened 10 years ago

Closed 10 years ago

#3113 closed defect (fixed)

[cccam] disconnected: reason rto from all oscam versions after 8111

Reported by: fa5ades Owned by:
Priority: critical Component: Protocol - CCCam
Severity: high Keywords:
Cc: Sensitive: yes

Description

Revision

8238

Issue Description

[cccam] disconnected: reason rto
in all oscam from version 8112 and above.
I mannually rolled back in 8238 the changes that exist in 8112 and no more rto message reappeared.

When the issue occurs

Contstantly cccam server peers connect and disconnect if keep alive is enabled. If keep alive is off after 1st disconnect with rto goes into deep sleep.

How the issue is reproducable

<Please fill in>

<Don't forget to ATTACH (NOT post here as text) a log file of oscam in debug mode (start oscam with -d255) and to remove the brackets around the fields! Otherwise, your ticket will be closed as you seem to be unable to read.>

Attachments (1)

module-cccam8238without8112changes.rar (25.1 KB ) - added by fa5ades 10 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

comment:1 by khimtiki, 10 years ago

I can confirm issue on r8238.
In my oscam.conf <keepconnected = 0> is set, and in oscam.user <keepalive = 0> is set in every [user] section as well.
Connects and dissconnects clients constantly appear.

comment:2 by basta, 10 years ago

just set
http://www.streamboard.tv/wiki/OSCam/de/Config/oscam.server#reconnecttimeout
higher then 30 before it was 30min as default now its 30s, so change the value to 1800

this ticket you opend is just config releated, inactivitytimeout is for now 30s too before in cccam it was 30min

Last edited 10 years ago by basta (previous) (diff)

comment:3 by fa5ades, 10 years ago

Resolution: fixed
Status: newclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.