Opened 12 years ago

Closed 12 years ago

#320 closed defect (fixed)

Card not recognize.......

Reported by: exalty Owned by:
Priority: major Component:
Severity: high Keywords:
Cc: Sensitive: no

Description

DM500+


OSCam << cardserver started at Fri Jan 8 18:49:00 2010


2010/01/08 18:49:00 519 s version=0.99.4svn, build #1124, system=powerpc-dreambox-linux, nice=-1
2010/01/08 18:49:00 519 s max. clients=29, client max. idle=120 sec
2010/01/08 18:49:00 519 s max. logsize=102400 Kb
2010/01/08 18:49:00 519 s client timeout=5000 ms, fallback timeout=2000 ms, cache delay=150 ms
2010/01/08 18:49:00 519 s shared memory initialized (size=479164, fd=5)
2010/01/08 18:49:00 519 s auth size=4740
2010/01/08 18:49:00 519 s services reloaded: 0 services freed, 10 services loaded
2010/01/08 18:49:00 519 s userdb reloaded: 0 accounts freed, 2 accounts loaded, 0 expired
2010/01/08 18:49:00 519 s signal handling initialized (type=sysv)
2010/01/08 18:49:00 519 s 105 service-id's loaded
2010/01/08 18:49:00 519 s monitor: initialized (fd=9, port=988)
2010/01/08 18:49:00 519 s camd 3.3x: disabled
2010/01/08 18:49:00 519 s camd 3.5x: disabled
2010/01/08 18:49:00 519 s cs378x: disabled
2010/01/08 18:49:00 519 s newcamd: initialized (fd=10, port=900, crypted)
2010/01/08 18:49:00 519 s CAID: 1802
2010/01/08 18:49:00 519 s provid #0: 000000
2010/01/08 18:49:00 519 s provid #1: 004801
2010/01/08 18:49:00 519 s provid #2: 004901
2010/01/08 18:49:00 519 s radegast: disabled
2010/01/08 18:49:00 519 s resolver thread started
2010/01/08 18:49:00 519 s logger started (pid=522)
2010/01/08 18:49:00 519 s resolver started (pid=523, delay=30 sec)
2010/01/08 18:49:00 519 s http started (pid=524)
2010/01/08 18:49:00 519 s reader started (pid=525, device=/dev/sci0)
2010/01/08 18:49:00 519 s Waiting for local card init ....
2010/01/08 18:49:00 524 h HTTP Server listening on port 83
2010/01/08 18:49:00 525 r03 card detected
2010/01/08 18:49:06 525 r03 ATR: 3F FF 95 00 FF 91 81 71 FE 47 00 44 4E 41 53 50 31 34 32 20 52 65 76 47 30 31 15
2010/01/08 18:49:08 525 r03 card system not supported
2010/01/08 18:49:08 525 r03 card initializing error
2010/01/08 18:49:08 519 s Init for all local cards done !
2010/01/08 18:49:08 519 s anti cascading disabled
2010/01/08 18:49:11 519 s client(1) connect from 127.0.0.1 (pid=540, pipfd=16)
2010/01/08 18:49:11 540 c01 encrypted newcamd:900-client 127.0.0.1 granted (card2, au=0)
2010/01/08 18:49:11 540 c01 user card2 authenticated successfully (using client 4343)
2010/01/08 18:49:11 540 c01 AU disabled for user card2
2010/01/08 18:49:17 540 c01 card2 (1802&000000/032B/92:F287): not found (1 ms)
2010/01/08 18:49:22 540 c01 card2 (1802&000000/032B/92:CBE0): not found (2 ms)

I've try all the latest versions without luck!!

Any idea?

Change History (4)

comment:1 by nightmann, 12 years ago

Please attach a full log,(-d 63)
And use attachment function or Code Tags, so that we can better read it.
Wich card?
Config works okay with older versions?

comment:2 by szili_boy, 12 years ago

Its Nagra3 ROM142 TV Cabo and DigiTV. I had the same problem, too. SVN1083 is working OK.

CAID:1802:000000

comment:3 by exalty, 12 years ago

I found that If I use option -d 63 The card init ok, If I don't use option -d 63 the Card INIT error.

comment:4 by exalty, 12 years ago

Resolution: fixed
Status: newclosed

Last Version from nightman works fine!
Thanks to Nightman & Filipe for testing as well with me.

Note: See TracTickets for help on using tickets.